SAMMENLÆGNING

Ny stor spiller på det Vestsjællandske køleområde

Kalundborg og Holbæk bliver lagt sammen – i hvert fald på køleområdet. Fra 1. maj er Kalundborg Køleservice A/S og Holbæk Køl A/S nemlig samlet under samme tag.

Med henholdsvis 24 år og 8 år i branchen er det to erfarne firmaer, der fremover vil arbejde sammen og bruge hinandens kompetencer. Baggrunden for sammenlægningen er et ønske om at styrke begge virksomheder. Kombineret med en lille smule rettidig omhu.

-Ja, vi kan vel godt kalde det et generationsskifte, siger direktør for Kalundborg Køleservice A/S Christian Ildor og fortsætter:

– Jeg er rigtigt glad for at lægge mit livsværk i hænderne på netop Per Andersen. Per har tidligere været ansat hos os og kender derfor mange af vores kunder.  Gennem årene er vi mødtes i brancheforeningen ”Dansk Køl og Varme”, hvor jeg er formand, og har talt om denne overtagelse i et par år. Nu syntes vi begge, tiden var inde, og matchet helt rigtigt.

HOLBÆK KØL OVERTAGER KALUNDBORG KØLESERVICE-2

Direktør Per Andersen fra Holbæk Køl A/S er enig:

-Der er mange synergier i at lægge vores firmaer sammen. Begge steder har vi fokus på at give god service til lokale, hvad enten det er virksomheder eller private kunder. Derfor er der mange ting, som kører parallelt allerede. Samtidig giver sammenlægningen begge firmaer mulighed for både at tilbyde andre ydelser. For eksempel har vi i Holbæk netop ansat en overmontør med speciale i CO2-køleanlæg, som virksomhederne i Kalundborg-området nu også får glæde af.

– Det passer supergodt med vores virksomhedsprofil, slår Christian Ildor fast.

– Vi skræddersyr anlæg, når der er specifikke udfordringer, der kræver køleteknisk viden. Det kan for eksempel være et stort lagerrum, som skal omdannes til opbevaring af medicin og derfor kræver præcis temperaturregulering. Vi har altid sat en ære i at kombinere viden og erfaring med den nyeste teknologi, og her er Per helt på samme side.

HOLBÆK KØL OVERTAGER KALUNDBORG KØLESERVICE

Nyt domicil giver endnu bedre service
I forbindelse med sammenlægningen får firmaerne nyt fælles hovedkontor på Rørvangsvej i Holbæk. Og det er et meget bevidst valg, fortæller Per Andersen:

-For rigtig mange af vores kunder er tiden kritisk, fordi produktionen er afhængig af, at køleanlægget fungerer. Med vores nye domicil i Holbæk har vi nu kun 1 minut til motorvejen og 3 minutter til Skovvejen. Vi har stadig montører, som kører ud fra forskellige steder i området, og da vi nu bliver 13 i alt og får flere vogne i spil, udvider vi vores fælles radius betragteligt og giver samtidig kortere ventetid for kunderne.

I starten kører firmaerne videre under hvert sit navn. Hen ad vejen er det planen, at sammenlægningen bliver ført igennem hele vejen under navnet Holbæk Køl A/S.

-Jeg bliver i virksomheden et stykke tid endnu og ser frem til at hjælpe vores kunder og Per godt i gang med samarbejdet, siger Christian Ildor.

-Og jeg ser frem til et godt parløb, bakker Per Andersen op og tilføjer:

– Jeg glæder mig helt vildt til at lære både kunderne og lokalområdet omkring Kalundborg bedre at kende.

Hvorfor vælge Holbæk Køl?

Vi har værktøjet

Vi holder os fuldt opdateret på nyeste teknologier og værktøjer

Certificerede medarbejdere

Vi har mindst to certificerede teknikere for hvert område indenfor køl og frys.

Overenskomst med Dansk industri

Uddannelser, kurser og sundt arbejdsmiljø for medarbejdere.

Vi dækker Sjælland

Vi har køleteknikere over det meste af Sjælland – vi kan rykke hurtigt.

Medlem af branceforeningen

Vi er medlem af Dansk køl og varme .

ISO 9001 certificeret

Vi er ISO 9001:2015 certificerede og samtidig medlem af kølebranchens miljøordning

Holbæk Køl er Intertek certificeret

Holbæk Køl Intertek certificeret kølefirma

Holbæk Køl er medlem af brancheforeningen

Dansk køl og varme logo

Vi har overenskomst med
Dansk Industri

Holbæk køl har overenskomst med Dansk Industri

Holbæk Køl er ikke så langt væk