KØLEANLÆG ODSHERRED

Hvis du har oplevet, at køleteknikken eller køleanlægget svigter, så ved du, at det skal gå hurtigt med at få det i gang igen. Køletekniker Odsherred Poul Kristensen og Lars Olsen Det er derfor afgørende, at du har en køletekniker eller kølemontør tæt på din virksomhed. Vi rykker hurtigt ud og fikser de problemer, der er opstået med dit køleanlæg i Odsherred.

Hos Holbæk Køl har vi to faste teknikere PÅ KØLETEKNIK kørende i Odsherred, Poul Kristensen og Lars Olsen. Poul og Lars er B certificeret køleteknikere og besidder mange års erfaring med køleanlæg, laboratoriefrysere, frysetørrer samt Aircondition. De vil med deres ekspertise løse dit problem med køleanlægget, så snart det sker, hurtigt og sikkert.

Vi tilbyder gode serviceaftaler til din virksomheds køleanlæg, det minimerer chancen for nedbrud og løser meget ofte problemerne, så køleanlægget ikke går ned. Vi laver selvfølgelig også alle lovpligtige eftersyn på køleanlæg i Odsherred.

Sammen finder vi den helt rigtige løsning til dit køleanlæg. Ønsker du at høre mere om vores køleteknikere i Odsherred? Så er du velkommen til at kontakte os, vi står altid til rådighed og kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale om dit køleanlæg i Odsherred.

Vi tilbyder samme service for køleanlæg i Roskilde.

Servicen på køleanlæg i Odsherred udføres af B certificeret køleteknikere

Vi er et ISO 9001:2015 certificeret kølefirma i Holbæk