KØLEANLÆG I SLAGELSE

Skal i have hjælp til jeres køleanlæg i Slagelse? Holbæk Køl A/S kunne være din nye køletekniker, som kan komme med den helt rigtige og optimale løsning til netop jeres køleanlæg. Vi er ISO 9001:2015 certificeret kølefirma med stor erfaring med alle typer køleanlæg – i alle størrelser. Ved at vælge Holbæk Køl, vil I være garanteret en kvalitetsløsning hele vejen rundt.

Ved salg eller reparation tilbyder vi altid serviceløsninger, hvor i løbende får optimeret og tilpasset jeres køleanlæg.

For at sikre jer bedst muligt, så tilpasser vi altid vores løsninger til de behov i måtte have. Derved betaler I ikke for meget – men får derimod løst de præcise behov, I måtte have, både hurtigt og billigt.

Har du køleanlæg i Slagelse eller omegn, så prøv os – du bliver ikke skuffet.

køleanlæg i slagelse

HVAD INDEHOLDER VORES SERVICEAFTALE PÅ KØLEANLÆG?

køleanlæg i slagelse

En serviceaftale på køleanlæg i Holbæk kan være med til at tage mange problemer i opløbet, dermed vil I ikke have spildtid, men altid få en konstant høj ydeevne ud af jeres køleanlæg. Vi bor jo lige ved siden af dig. Det er desuden fordelagtigt for jer, at I ikke skal have fokus på hvornår de lovpligtige eftersyn skal laves. Ved en serviceaftale står vi for dette, og sørger dermed for at have orden i samme. Vi laver samme serviceaftaler på laboratoriefrysere og frysetørre.

Udover de lovpligtige eftersyn, vil I med vores service på jeres køleanlæg have et anlæg der kører forsvarligt, samtidig med at vi er opmærksomme på at den mest optimale ydeevne opnås, hvilket giver jer en potentiel besparelse i forhold til mængden af energi der forbruges. Hvis vi opdager fejl og mangler, vil vi selvfølgelig inddrage jer i disse, hvorefter vi kan løse dem inden de udvikler sig til større problemer.

Har i et behov for at høre nærmere omkring vores hjælp til jeres køleanlæg, så er I selvfølgelig altid mere end velkomne til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med jer, hvorefter vi finder en løsning der er individuelt tilpasset jer og jeres virksomhed. Vi har også køleteknikere der kører på køleanlæg i Roskilde og køleanlæg i Slagelse

Vi hjælper også gerne med din energioptimering og aircondition, både på salg, service og reparation. Har du et køleanlæg i Holbæk, kan vi komme hver dag.

KONTAKT EN KØLEMONTØR NETOP NU PÅ TELEFON: 59 65 73 00

Fik vi nævnt vi har døgnåbent?

Hvorfor vælge Holbæk Køl?

Vi har værktøjet

Vi holder os fuldt opdateret på nyeste teknologier og værktøjer

Certificerede medarbejdere

Vi har mindst to certificerede teknikere for hvert område indenfor køl og frys.

Rimelelige priser

Vi er ikke billigere, men vi er heller ikke dyre – vi tager kun for udført arbejde.

Vi dækker Sjælland

Vi har køleteknikere over det meste af Sjælland – vi kan rykke hurtigt.

Medlem af branceforeningen

Vi er medlem af Autoriserede Kølefirmaers Brancheforening.

Rimelelige priser

Vi er ikke billigere, men vi er heller ikke dyre – vi tager kun for udført arbejde.

Holbæk Køl er Intertek certificeret

Holbæk Køl Intertek certificeret kølefirma

Holbæk Køl er medlem af brancheforeningen

Holbæk Køl er ikke så langt væk