Køleanlæg i Roskilde

Service på køleanlæg i Roskilde udføres af B certificeret køleteknikere.

 

Når køleteknikken eller dit køleanlæg svigter, er det vigtigt at få det igang hurtigt. Holbæk Køl har en fast køletekniker i Roskilde dagligt. Det betyder at vi hver dag lynhurtigt kan rykke ud og hjælpe kunder i Roskilde, når der opstår et akut behov. Vi er et ISO 9001:2015 certificeret kølefirma i Holbæk, som har mange års erfaring i kølebranchen. Vi dækker stort set alle behov indenfor frys og vedligeholdelsesservice på f.eks. laboratoriefrysere og frysetørre.

Vi tilbyder serviceaftaler som er med til at minimere nedbrud og ofte løser problemerne inden køleanlægget går ned. Vi står selvfølgelig også for de lovpligtige eftersyn, så du ikke skal tænke på det.

Vores mand er B certificeret køletekniker med mere end 8 års erfaring på køleanlæg. Har du Amoniak køleanlæg, klarer vi også det.

Ønsker du at høre nærmere om vores køleteknikere i Roskilde, står vi selvfølgelig til rådighed og kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dit køleanlæg.

Vi har også en fast køletekniker kørende i Slagelse. Vi tilbyder også Energioptimering og salg og service på Aircondition.

Skal du bruge et kølefirma på Sjælland – så kontakt Holbæk Køl på 59 65 73 00 eller mail per@4300cool.dk