FRYSETØRRER

Hos Holbæk Køl A/S har vi mulighed for at hjælpe vores kunder med frysetørrer qua vores tætte samarbejde med TECLA. Frysetørrere og frysetørringsanlæg bliver benyttet i biologisk og farmaceutisk øjemed, hvor kompleksiteten i modellerne har oplevet en stor udvikling. Derfor kan det være særdeles fordelagtigt at tage os med i processen på en serviceaftale. Det sikrer en stabil ydeevne fra jeres frysetørrer.

På anvendelses behovet, som er ved disse frysetørringsanlæg, er det af højeste vigtighed at man har en sikkerhed mod nedbrud og fejl. Hos Holbæk Køl tilbyder vi både fejlfinding, ombygning og service på styreautomatik, vakuum og køl. Lad os give et tilbud på en serviceaftale. Husk vi er ISO 9001:2015 certificeret.

køleanlæg i holbæk

SERVICEAFTALE PÅ FRYSETØRRERE HOS HOLBÆK KØL

køleanlæg holbæk

Når vi indgår en serviceaftale omkring frysetørrere, frysetørringsanlæg eller laboratoriefrysere, så er det baseret på de unikke individuelle behov vores kunder har for hjælp, uagtet om der måtte være tale om et komplet anlæg eller dele heraf. På baggrund af den førnævnte udvikling der har været indenfor disse maskiner, så er det oftest nødvendigt med faghjælp, for at finde fejl og mangler i frysemaskinernes ydeevne.

For at sikre jer bedst muligt, er det af stor vigtighed at udfører en grundig og systematisk serviceeftersyn på frysetørringsanlæggene. Derved minimeres omkostningerne i forbindelse med udbedringen af problemer på frysetørringen. Ved at lave disse serviceeftersyn, så kan man finde og udbedre eventuelle mindre problemer med det samme. Det er med til at mindske risikoen for at det kanudvikle sig.  På denne måde løses problemer i opløbet.

Vi er altid klar til at tage en snak omkring, hvilke muligheder der kan være for lige nøjagtigt jer og de maskiner I måtte have – på den måde kan vi lave en skræddersyet løsning, som sikrer at I er dækket i forhold til de behov i måtte have.

Vi er et kølefirma i Holbæk, men vi tilbyder også service og reparation på AirconditionFrysetørrerEnergioptimering på hele Sjælland.

KONTAKT EN KØLEMONTØR NETOP NU PÅ TELEFON: 59 65 73 00

Fik vi nævnt vi har døgnvagt?

Hvorfor vælge Holbæk Køl?

Vi har værktøjet

Vi holder os fuldt opdateret på nyeste teknologier og værktøjer

Certificerede medarbejdere

Vi har mindst to certificerede teknikere for hvert område indenfor køl og frys.

Overenskomst med Dansk industri

Uddannelser, kurser og sundt arbejdsmiljø for medarbejdere.

Vi dækker Sjælland

Vi har køleteknikere over det meste af Sjælland – vi kan rykke hurtigt.

Medlem af branceforeningen

Vi er medlem af Dansk køl og varme .

ISO 9001 certificeret

Vi er ISO 9001:2015 certificerede og samtidig medlem af kølebranchens miljøordning

Holbæk Køl er Intertek certificeret

Holbæk Køl Intertek certificeret kølefirma

Holbæk Køl er medlem af brancheforeningen

Dansk køl og varme logo

Vi har overenskomst med
Dansk Industri

Holbæk køl har overenskomst med Dansk Industri

Holbæk Køl er ikke så langt væk