ENERGIOPTIMERING AF KØLEANLÆG

Har I store omkostninger forbundet med driften af jeres køleanlæg?
Ofte kan der være fejl i opsætningerne af køleanlæg, så man ikke holder omkostningerne på et fornuftigt niveau.
Hos Holbæk Køl A/S kan vi hjælpe jer med energioptimering, således at I vil få en lavere omkostningspost tilknyttet energiposten, samtidig med at I får det optimale ud af jeres køleanlæg.

Energioptimering afhænger altid af hvilket køleanlæg I benytter, derfor kan det også være svært på forhånd, at give et konkret bud på hvilket niveau et køleanlæg bør ligge på – stand og brug er her vigtige parametre.
Vi har specialiseret os i at varetage service og energioptimering, og har med mange års erfaring opnået en viden omkring så godt som alle varianter af køleanlæg, dette kan med sikkerhed komme jer til gode.

Vi bor i Holbæk, men dækker hele Odsherred og det øvrige Sjælland.

HVEM STÅR BAG HOLBÆK KØL?

Per Andersen, som har stiftet Holbæk Køl A/S, har stor erfaring med køleanlæg og har således arbejdet med køleanlæg hos eksempelvis: Novo Nordisk, Kræftens Bekæmpelse, Statens Serum Institut og Rigshospitalet. Den erfaring Per herigennem har opnået kommer vores kunder til gode.

For at sikre kunderne bedst muligt, giver vores døgnvagt jer mulighed for akut assistance hvis uheldet er ude. Udover at sikre energioptimering ved serviceaftaler, vil der naturligvis også være en løbende overvågning af jeres anlæg, hvilket gør at eventuelle problemer kan tages i opløbet, dette sikrer jer en stabil drift og sikkerhed for at alting fungerer bedst muligt. Har du aircondition, fryssetører, laboratoriefrysere eller andet køl, så klarer vi også det for det. Vi tilbyder serviceaftaler på alle niveauer.

Er I interesseret i at høre nærmere om energioptimering? Kontakt os gerne for en uforpligtende samtale på 59 65 73 00 eller mail per@4300cool.dk. Vi ser frem til at høre fra jer!