AIRCONDITION PÅ SJÆLLAND

Har I aircondition i virksomheden og holder til på Sjælland? Hvis det er tilfældet, så kan der være penge at spare. Lad en fagmand stå for vedligeholdelsen af din Aircondition anlæg.
Hos Holbæk Køl A/S sælger vi alt indenfor kølebranchen. Vi har med mange års erfaring opnået en bred viden indenfor området, som gør at vi vil være det helt rigtige valg for virksomheden der ønsker en stabil høj ydeevne på deres køleanlæg.

Aircondition kræver en del vedligeholdelse for at sikre anlægget fungerer på en energirigtig måde som overhovedet muligt. Her kan vi være til jeres hjælp med at sikre I ikke spilder penge på uholdbare løsninger. Hvis I står og overvejer et køb af aircondition, så kan I med fordel tage en uforpligtende snak med os. Vi giver vores uforbeholdne syn på sagen og I får dermed en fagmands vurdering. Det sikre at I får det rette anlæg fra starten, der passer til jeres krav.

HAR I AIRCONDITION ALLEREDE?

Hvis I allerede har investeret i et aircondition anlæg, så kan det være ganske fordelagtigt at få en serviceaftale hos os. Med en serviceaftale kan vi langt hen af vejen forebygge, at der overhovedet opstår driftstop. Men vi står altid til rådighed i forbindelse med nedbrud på aircondition på Sjælland.

Den klare fordel ved at lade os sørge for løbende service af aircondition, er således, at vi via tests kan finde fejl i opløbet. Hvis vi under et tjek opdager, at der kan være potentielle problemer, vil vi udføre en fejlfinding, hvorefter vi har mulighed for at finde den præcise komponent der er fejlramt. Dette giver os mulighed for at lave udskiftning af specifikke dele, fremfor en gennemgribende reparation, som vil være langt mere omkostningsrig samt tidskrævende.

Vi er et kølefirma i Holbæk som tilbyder service og reparation på køleanlægfrysetørrer og energioptimering på hele Sjælland.

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre nærmere omkring præcist hvad vi kan gøre for jer.