AIRCONDITION PÅ SJÆLLAND

Har I aircondition i virksomheden og holder til på Sjælland? Hvis det er tilfældet, så kan der være penge at spare. Lad en fagmand stå for vedligeholdelsen af din Aircondition anlæg.
Hos Holbæk Køl A/S sælger vi alt indenfor kølebranchen. Vi har med mange års erfaring opnået en bred viden indenfor området, som gør at vi vil være det helt rigtige valg for virksomheden der ønsker en stabil høj ydeevne på deres køleanlæg.

Aircondition kræver en del vedligeholdelse for at sikre anlægget fungerer på en energirigtig måde som overhovedet muligt. Her kan vi være til jeres hjælp med at sikre I ikke spilder penge på uholdbare løsninger. Hvis I står og overvejer et køb af aircondition, så kan I med fordel tage en uforpligtende snak med os. Vi giver vores uforbeholdne syn på sagen og I får dermed en fagmands vurdering. Det sikre at I får det rette anlæg fra starten, der passer til jeres krav.

aircondition indendørsmodul

HAR I AIRCONDITION ALLEREDE?

aircondition udendørsmoduler

Hvis I allerede har investeret i et aircondition anlæg, så kan det være ganske fordelagtigt at få en serviceaftale hos os. Med en serviceaftale kan vi langt hen af vejen forebygge, at der overhovedet opstår driftstop. Men vi står altid til rådighed i forbindelse med nedbrud på aircondition på Sjælland.

Den klare fordel ved at lade os sørge for løbende service af aircondition, er således, at vi via tests kan finde fejl i opløbet. Hvis vi under et tjek opdager, at der kan være potentielle problemer, vil vi udføre en fejlfinding, hvorefter vi har mulighed for at finde den præcise komponent der er fejlramt. Dette giver os mulighed for at lave udskiftning af specifikke dele, fremfor en gennemgribende reparation, som vil være langt mere omkostningsrig samt tidskrævende.

Vi er et kølefirma i Holbæk som tilbyder service og reparation på køleanlægfrysetørrer og energioptimering på hele Sjælland.

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre nærmere omkring præcist hvad vi kan gøre for jer.

KONTAKT EN KØLEMONTØR NETOP NU PÅ TELEFON: 59 65 73 00

Fik vi nævnt vi har døgnvagt?

Hvorfor vælge Holbæk Køl?

Vi har værktøjet

Vi holder os fuldt opdateret på nyeste teknologier og værktøjer

Certificerede medarbejdere

Vi har mindst to certificerede teknikere for hvert område indenfor køl og frys.

Overenskomst med Dansk industri

Uddannelser, kurser og sundt arbejdsmiljø for medarbejdere.

Vi dækker Sjælland

Vi har køleteknikere over det meste af Sjælland – vi kan rykke hurtigt.

Medlem af branceforeningen

Vi er medlem af Dansk køl og varme .

ISO 9001 certificeret

Vi er ISO 9001:2015 certificerede og samtidig medlem af kølebranchens miljøordning

Holbæk Køl er Intertek certificeret

Holbæk Køl Intertek certificeret kølefirma

Holbæk Køl er medlem af brancheforeningen

Dansk køl og varme logo

Vi har overenskomst med
Dansk Industri

Holbæk køl har overenskomst med Dansk Industri

Holbæk Køl er ikke så langt væk