LABORATORIEFRYSERE

Laboratoriefrysere af brands som eksempelvis REVCO, Forma, Jouan, Sanyo, Heto, Skadi/ ilShin og Thermo Scientific kan blive tilknyttet vores serviceaftale hos Holbæk Køl. Vi har specialister til at klare problemer omkring det køletekniske ved kaskadeanlæg samt anlæg til ultra lave temperaturer.

På grund af den komplekse opbygning af disse lavtemperaturanlæg, vil det være fordelagtigt at benytte specialister til at klare servicedelen. Vi har de nødvendige kompetencer og kan derved undgå spildtid, sikre en stabil ydeevne og samtidig foretage reparationer og udskiftning af enkelte komponenter for at sikre lave priser og hurtig udbedring.

VORES SERVICEAFTALER TIL LABORATORIEFRYSERE

For at være sikre på at i altid har de bedste forudsætninger for en stabil drift, så kan vores serviceaftale være det helt rette valg. Vi har altid som førsteprioritet, at sikre at aftalen stemmer overens med de behov i helt specifikt måtte have. Derved skræddersyer vi den enkelte ordning, så i får den mest optimale løsning under alle forhold.

Selv hvis man ikke er kunde hos os med en serviceordning, så tilbyder vi naturligvis stadig at være behjælpelige med reparationer af jeres laboratoriefrysere – vi har døgnvagt og som altid er vi en medspiller, som tænker på jeres bedste for at få den billigste og hurtigste løsning på ethvert givent problem.

Sidder tilbage med nogen form for spørgsmål, eller gerne vil høre nærmere om hvad vi helt specifikt kan tilbyde jeres virksomhed – vil du altid være mere end velkommen til at kontakte os. Vi sidder klar til at hjælpe dig videre, så vi i fællesskab får fundet den bedst tænkelige løsning fremadrettet. Det er altid uforpligtende og gratis at få en snak med din nye fagmand indenfor laboratoriefrysere!