KØLEANLÆG

Skal i have hjælp til jeres køleanlæg? I så fald vil vi hos Holbæk Køl A/S kunne være behjælpelige med den helt rigtige løsning. Som et ISO 9001:2008 certificeret kølefirma med stor erfaring i kølebranchen, vil I ved at vælge os være garanteret en kvalitetsløsning.

For at sikre jer bedst muligt, så tilpasser vi altid vores løsninger til de behov i måtte have, derved betaler I ikke for meget – men får derimod løst de præcise behov, I måtte have, både hurtigt og billigt. Ved salg eller reparation tilbyder vi altid serviceløsninger, hvor i løbende får optimeret og tilpasset jeres køleanlæg.

HVAD INDEHOLDER VORES SERVICEAFTALE?

En serviceaftale på køleanlæg kan være med til at tage mange problemer i opløbet, dermed vil I ikke have spildtid, men altid få en konstant høj ydeevne ud af jeres køleanlæg. Det er desuden fordelagtigt for jer, at I ikke skal have fokus på hvornår de lovpligtige eftersyn skal laves. Ved en serviceaftale står vi for dette, og sørger dermed for at have orden i samme.

Udover de lovpligtige eftersyn, vil I med vores service på jeres køleanlæg have et anlæg der kører forsvarligt, samtidig med at vi er opmærksomme på at den mest optimale ydeevne opnås, hvilket giver jer en potentiel besparelse i forhold til mængden af energi der forbruges. Hvis vi opdager fejl og mangler, vil vi selvfølgelig inddrage jer i disse, hvorefter vi kan løse dem inden de udvikler sig til større problemer.

Har i et behov for at høre nærmere omkring vores hjælp til jeres køleanlæg, så er I selvfølgelig altid mere end velkomne til at kontakte os. Vi tager gerne en uforpligtende samtale med jer, hvorefter vi finder en løsning der er individuelt tilpasset jer og jeres virksomhed.

 

KONTAKT EN KØLEMONTØR NETOP NU
PÅ TELEFON: 59657300

– eller send os en mail på per@4300cool.dk

Fik vi nævnt vi har døgnåbent?