Køleanlæg i Slagelse

Service på køleanlæg udføres af B certificeret køletekniker

 

Når køleteknikken eller køleanlægget svigter, skal det gå hurtigt med at få det i gang igen. Det er derfor vigtigt at have en køletekniker eller kølemontør tæt på virksomheden, som kan komme hurtigt hvis uheldet skulle være ude.

Holbæk Køl har fast en mand i Slagelse, som kan rykke hurtigt hvis uheldet er ude. Vi er et ISO 9001:2015 certificeret kølefirma i Holbæk, som har mange års erfaring i kølebranchen. Vi dækker stort set alle behov indenfor frys og vedligeholdelsesservice.

Udover de lovpligtige eftersyn på køleanlæg, tilbyder vi også serviceaftaler, som er med til at minimere nedbrud og ofte løser problemerne inden køleanlægget går ned.

Vores mand er B certificeret køletekniker, har over 8 års erfaring med køleanlæg som laboratoriefrysere, frysetørrer samt Aircondition.

Ønsker du at høre nærmere om vores køletekniker i Slagelse, står vi selvfølgelig til rådighed og kommer gerne forbi til en uforpligtende samtale, så vi kan finde den helt rigtige løsning til dit køleanlæg i Slagelse. Vi tilbyder det samme service for køleanlæg i Roskilde