FRYSETØRRER

Hos Holbæk Køl A/S har vi mulighed for at hjælpe vores kunder med frysetørrer qua vores tætte samarbejde med TECLA. Frysetørrere oplever vi specielt bliver benyttet i biologisk og farmaceutisk øjemed, hvor kompleksiteten i modellerne har oplevet en stor udvikling, derfor kan det også være særdeles fordelagtigt at tage os med i processen med eksempelvis en serviceaftale – da I så er sikret en stabil ydeevne fra jeres frysetørrer.

Netop med baggrund i anvendelsesbehovet som findes ved denne type produkter, er det af højeste vigtighed at man har en sikkerhed mod nedbrud og fejl. Hos Holbæk Køl tilbyder vi både fejlfinding, ombygning og service på styreautomatik, vakuum og køl.

SERVICEAFTALE VED FRYSETØRRERE HOS OS

Når vi indgår en serviceaftale omkring frysetørrere, så er det baseret på de unikke individuelle behov vores kunder har for hjælp, uagtet om der måtte være tale om et komplet anlæg eller dele heraf. På baggrund af den førnævnte udvikling der har været indenfor disse maskiner, så er det oftest nødvendigt med faghjælp, for at finde fejl og mangler i maskinernes ydeevne.

For at sikre jer bedst muligt, er det af stor vigtighed for os, at vi udfører en grundig og systematisk fejlfinding for derved at kunne minimere jeres omkostninger i forbindelse med udbedringen af problemet. Ved at lave disse fejlfindinger, så kan man også udbedre eventuelle mindre problemer, som sidenhen ellers vil være i risiko for at udvikle sig – på denne led løses problemer i opløbet og opnår det mest stabile resultat.

Vi er altid klar til at tage en snak omkring, hvilke muligheder der kan være for lige nøjagtigt jer og de maskiner I måtte have – på den måde kan vi lave en skræddersyet løsning, som sikrer at I er dækket i forhold til de behov i måtte have.