AIRCONDITION

Har I aircondition i virksomheden? Hvis det er tilfældet, så kan der være penge at spare, ved at have en fagmand til at stå for vedligeholdelsen løbende.
Hos Holbæk Køl A/S sælger vi alt indenfor kølebranchen, og har med mange års erfaring opnået en bred viden indenfor området, som gør at vi, vil være det helt rigtige valg for virksomheden, der ønsker en stabil høj ydeevne på deres køleanlæg.

Aircondition kan kræve en del vedligeholdelse, for at sikre det fungerer på en så energirigtig måde som overhovedet muligt – her kan vi være til jeres hjælp med at sikre I ikke spilder penge på uholdbare løsninger. Hvis I står og overvejer et køb af aircondition, så kan I med fordel tage en uforpligtende snak med os. Herefter giver vi jer vores uforbeholdne syn på sagen, I får dermed en fagmands vurdering af, hvad I har behov for og hvordan dette behov bedst dækkes.

HAR I AIRCONDITION ALLEREDE?

Hvis I allerede har investeret i et aircondition anlæg, så kan det være ganske fordelagtigt at overveje en serviceaftale hos os. Vi står altid til rådighed i forbindelse med nedbrud, derved er i sikret at eventuelle driftstop bliver så kortvarige som overhovedet muligt – herudover kan vi langt hen af vejen forebygge, at der overhovedet opstår disse driftstop.

Den klare fordel ved at lade os sørge for løbende service af aircondition, er således, at vi via tests kan finde fejl i opløbet. Hvis vi under et tjek opdager, at der kan være potentielle problemer, vil vi udføre en fejlfinding, hvorefter vi har mulighed for at finde den præcise komponent der er fejlramt. Dette giver os mulighed for at lave udskiftning af specifikke dele, fremfor en gennemgribende reparation, som vil være langt mere omkostningsrig samt tidskrævende.

I er altid velkomne til at kontakte os, for at høre nærmere omkring præcist hvad vi kan gøre for jer